Podpora projektu

Moja družina...

Moja družina…

Žena Janja, hči Nika in sin Tim.
Moje vse. Čeprav niso veseli, ker se odpravljam na to avanturo, me skušajo razumeti.
Predvsem pa so mi največja opora in povratek k njim je motiv, ki me bo na poti držal pokonci tudi, ko bo (bo pa zagotovo) najtežje.

Rad vas imam in obljubim, da se vrnem!


Dejan, Sandi, Samo in Jani

Dejan, Sandi, Samo in Jani

Štirje prijatelji, ki so mi že prvi dan moje ideje pojasnili (sicer vsak po svoje), da mogoče pa malce pretiravam. No ko so videli, da mislim resno, so mi povedali še, da nisem čisto normalen, da pa so mi 24 ur na dan na voljo. In od takrat so seveda tisti, ki skrbijo, da priprave tečejo kar se da gladko.

Hvala prijatelji, čeprav vem, da me ne razumete najbolje, vendar brez vas ne bi šlo!

Ko pridem nazaj častim večerjo v Orlovem gnezdu…;)…IVA14 pa seveda pade!


Ksenija in Tomaž – lastnika podjetja Ski&Sea d.o.o.

Ksenija in Tomaž – lastnika podjetja Ski&Sea d.o.o.

Kot lastnika podjetja, ki zastopa znamko BRP, katerega vozilo bom uporabljal na poti, sta mi od same ideje naprej prišla naproti z vso podporo, ki jo je potrebno imeti na takšni avanturi. Od izjemne pomoči pri nabavi vozila in opreme, tehnični podpori in zagotovitvi vsega potrebnega na poti.

Hvala vama, ter podjetju BRP-Kanada! Prepričan sem, da nam bo skupaj uspelo.


Emil Senčar

Emil Senčar

Moj direktor in velik motoristični navdušenec. Brez njegovega pozitivnega pristopa, odobritve izrednega dopusta in razumevanja za ta projekt, bi kljub vsej dobri volji, potovanje bilo časovno neizvedljivo.

Hvala Emil….hobotnica izpod peke pade…po dobri furi seveda.

Zahvala gre tudi mojima sodelavcema, Romanu in Vojkotu, ki bosta za časa te avanture, poskrbela, da bo delovni proces tekel nemoteno. Hvala pubeca!


Gregor Globočnik

Gregor Globočnik

Eden tistih ljudi, ki se spozna na zadeve in je pripravljen pomagati brez velikih vprašanj in debat. Kot direktor podjetja PowerCom je poskrbel in skrbi, da so pričujoče internetne strani postavljene in da o projektu in dogajanju lahko berejo po celem svetu.

Hvala Gregor…v tem trenutku lahko rečem le to…in če kadarkoli kaj potrebuješ, veš kako me najdeš!